Dagschotels

Naast onze bereidingen kan u ook elke middag huisgemaakte dagschotels komen eten. Tussen 12u en 13u30 presenteren wij u heerlijke en betaalbare gerechten waarbij u kan rekenen op dagverse producten

van  tot  2020

Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 
Zaterdag: enkel open voor groepen vanaf 15 pers 

Welkom bij seynhaeve

Van de slagerij wordt het vlees rechtstreeks verwerkt in het restaurant.

De pure (h)eerlijkheid van het vlees herken je meteen. Het restaurant en de slagerij zijn met elkaar verbonden, nooit was het zo makkelijk om te genieten van puur vlees.

Lunch

Zorgenloos genieten van een lekkere betaalbare lunch, klinkt te mooi om waard te zijn?

Niet bij Sammy, wij streven naar de perfecte lunch voor jullie. Hier kan je de beste zakendeal van je leven sluiten of gezellig lunchen met de familie. Wij streven er naar een perfecte lunch aan te bieden voor iedereen.

Kwaliteit

We beseffen maar al te goed dat we in centrum Kuurne gelegen zijn.

Juist daarom gaat onze focus verder dan enkel kwaliteit. Bij het opstarten van ons restaurant hebben we zeker ook oog gehad voor detail en gezelligheid.

Verse bereidingen

Naast ons vast assortiment bereiden wij elke dag meerdere, verse gerechten waarvan u kan smullen in ons restaurant. U kan onder meer de keuze maken tussen mals stoofvlees, smeuïge vol-au-vent en smakelijke filet americain. Zo kan u bij ons genieten van een kwaliteitsvolle maaltijd.  

Restaurant afhuren

Het restaurant kan privé afgehuurd worden vanaf 15 personen. Neem voor meer info contact met ons op via het contactformulier.